Actueel > Renovatie verlichting van P+R Westraven

Renovatie verlichting van P+R Westraven

13-10-2017 09:56

P+R Westraven krijgt nieuwe verlichting. Er is een nieuw verlichtingsplan opgesteld om het zicht in de parkeergarage te verbeteren.
Daarnaast gaan wij gebruik maken van LED verlichting waardoor P+R Westraven energiezuiniger wordt.

Werkzaamheden
Wij starten met de werkzaamheden op 16 oktober. De werkzaamheden duren tot en met 15 december 2017.
 
Elke week wordt er in principe één verdieping geheel of gedeeltelijk parkeervrij gehouden om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Doorgaand verkeer naar hogere of lagere parkeerlagen wordt door borden en pionnen om de gebieden waar de werkzaamheden plaatsvinden heen geleid om de veiligheid te waarborgen.

Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon gebruik maken van P+R Westraven. Door de werkzaamheden kan het alleen zijn dat er bepaalde delen van de parkeergarage zijn afgezet.
Dit betekent dat er minder parkeermogelijkheden zijn dan anders. Ter plaatste wordt aangegeven waar u wel of niet kunt parkeren.

Vooral op de begane grond (bij de elektrische oplaadpunten) kunnen de werkzaamheden tot overlast zijn. Gebruikers van de laadpalen worden tijdig geinformeerd welke laadpalen tijdelijk niet gebruikt kunnen worden.

Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. H. Glazenborg, projectleider. E-mail: pgu@utrecht.nl      


+R Westraven krijgt nieuwe verlichting. Er is een nieuw verlichtingsplan opgesteld om het zicht in de garage te verbeteren en het gebruik van de P+R aangenamer te maken. Daarnaast gaan we gebruik maken van LED-verlichting waardoor P+R Westraven energiezuiniger wordt.

 

Werkzaamheden

We starten met de werkzaamheden op 16 oktober en de werkzaamheden duren tot en met 15 december 2017.

 

Elke week wordt er in principe één verdieping geheel of gedeeltelijk parkeervrij gehouden om daar de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Doorgaand verkeer naar hogere of lagere parkeerlagen wordt door borden en pionnen om de gebieden waar werkzaamheden plaats vinden heen geleid om de veiligheid te waarborgen.

 

Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon gebruik maken van de garage. Door de werkzaamheden kan het alleen zijn dat er bepaalde delen van de garage zijn afgezet. Dit betekend dat er minder parkeermogelijkheid is dan anders. Dit wordt ter plaatsen aangegeven en u ziet waar u wel kunt parkeren.

 

Vooral op de begane grond (bij de elektrische oplaadpunten) kunnen de werkzaamheden tot overlast leiden. Gebruikers van de laadpalen worden tijdig geïnformeerd welke laadpalen tijdelijk niet gebruikt kunnen worden.

 

Wij proberen overlast aan de werkzaamheden voor u zoveel mogelijk te beperken. Mocht u vragen hebben en/of willen overleggen dan kunt u contact opnemen met Hans Glazenborg projectleider door te bellen naar 14030 of te mailen naar PGU@utrecht.nl


<< vorige

Kaartjes

Kaartjes

Op straat parkeren in de binnenstad van Utrecht kost u € 4,48 per uur. Met een combikaartje voor één van de Utrechtse P+R-locaties kunt u voor € 5,00 een hele dag parkeren. Meer over het P+R-combikaartje >>